Zorgvervoer

Bent u op zoek naar een handige vorm van Zorgvervoer waarmee u met cliënten erop uit kan? Bij Quattrocycle hebben wij hier de oplossing voor!

Veilig eropuit

Met het Zorgvervoer van Quattrocycle kan u veilig met cliënten een ronde maken in de buurt. Door middel van onze Quattrocycle kan u met 4 mensen buiten fietsen in de frisse lucht. Voor ons is zorgvervoer meer dan de manier om van A naar B te komen. Het moet bijdragen aan het vertrouwen tussen de cliënt en het zorgpersoneel. Net zoals bij onze andere fietsen is het Zorgvervoer handgemaakt in Europa. Zo kunnen wij garanderen dat het veilig is in gebruik.

Elektrisch ondersteund!

Naast het feit dat ons Zorgvervoer uniek, veilig en makkelijk te gebruiken is, is het ook nog eens elektrisch ondersteund! Dit wil zeggen dat er van het trappen licht werk gemaakt wordt. Dit kan de fiets volhouden voor maar liefst 25km. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zwetend van de fiets komt maar kan u alle aandacht richten op de cliënt. Door middel van ons display op de fiets heeft de bestuurder zicht op de status van de batterij. Tevens kan deze makkelijk onderweg verwisseld worden!

Veel opties

Ons Zorgvervoer komt standaard al met veel dingen als schijfremmen bij de achterwielen, makkelijk verstelbare stoelen, verbeterde vering en 4 trapplaatsen. Hiernaast zijn er ook nog een aantal mooie opties:
– Een kinderbankje voor 3 kinderen (25kg per kind)
– Mogelijkheid tot een trekhaak. Wij verzorgen ook aanhangers zodat er 2 personen extra mee kunnen fietsen.
– Kiest u voor de elektrische trapondersteuning dan is er de mogelijk om een extra batterij toe te voegen aan uw zorgvervoer. Hierdoor kan u gemakkelijk een langere tocht faciliteren zonder dat u stevig moet trappen.

Jaren ervaring

Doordat wij van Quattrocycle jaren in de verhuur hebben gezeten van onze mooie trapkarren weten wij als geen ander wat onze klanten willen. Om deze reden zijn wij er ook in geslaagd om zorgvervoer te ontwikkelen die aansluit bij wat onze doelgroep wilt en hoe wij onze producten willen laten zien. Veiligheid in combinatie met plezier is wat ons zorgvervoer onderscheidend maakt ten opzichte van alternatieven. Dit in combinatie met de elektrische ondersteuning betekent dat u zo veel mogelijk tijd kan doorbrengen met uw cliënten. Daar draait het bij goed Zorgvervoer om bij ons, wij ontzorgen zodat u kan zorgen.

Voor de technische gegevens van onze producten download de Brochure!