Duofiets

Altijd al een fiets samen willen gebruiken? Dan is de Duofiets van Quattrocycle perfect voor jou! De Duofiets is een speciale manier van vervoer. Doordat de fiets niet vaak wordt gezien in het openbaar zul je uniek zijn en de show stelen. Maak er een leuke dag van samen met jouw partner en verken de buurt met onze Duofiets.

Twee persoons fiets

Door de zeer stevige constructie is het samen gebruiken van onze Duofiets mogelijk. De kracht van onze Duofiets is dat de omgeving met meerdere mensen tegelijkertijd kan worden verkend. Het delen van momenten met andere personen is het mooiste wat er is. Ook is de twee persoons fiets de perfecte duofiets om samen conditie op te bouwen. Er is ruimte voor kleine kinderen achter in de bankjes, tevens kan deze ruimte gebruikt worden voor het opbergen van bijvoorbeeld een picknick mand of meerdere rugzakken en bagage.

Hoe werkt een Duofiets?

De Duofiets is een kleine versie van onze Quattrocycle trapkarren. Deze heeft twee trapplaatsen en twee sturen waarvan het linker stuur daadwerkelijk de richting bepaald. Door middel van de verstelbare stoelen is de duofiets voor ieders lengte beschikbaar. Doordat de Duofiets van Quattrocycle zeer stevige banden heeft is onze twee persoons fiets te gebruiken in alle omgevingen. Versterk de conditie van je partner en jezelf met de duofiets. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Waarom de Quattrocycle Duofiets?

Onze Duofiets komt standaard al met veel opties als schijfremmen bij de achterwielen, makkelijk verstelbare stoelen, verbeterde vering en 2 trapplaatsen. Hiernaast zijn er ook nog een aantal mooie opties:
 • Incl. trekhaak
 • Duofiets met robuuste constuctie
 • Te gebruiken op meerdere terreinsvormen
 • Voldoende bagageruimte
 • Ideaal om samen de conditie te verbeteren
 • Heel veel plezier!
 • Quattrocycle

  Quattrocycle produceerd al 15 jaar Verschillende soorten fietsen waaronder de Duofiets. Doordat Quattrocycle zeer specialistisch te werk gaat kun je rekenen op een echte kwaliteitsfiets. Ga voor de natuur en neem contact met ons op over de Duofiets!

  Voor de technische gegevens van onze producten download de Brochure!