Over ons

Opgericht in 1985

In 1985 zijn wij in Oisterwijk begonnen met de verhuur van de bekende Piet Plezier trapkarren. Vele tochten zijn gemaakt op deze meermansfietsen waar je met zijn vieren op kunt trappen.

27-03-2014, Toin Verhoeven, Biem Verhoeven-Koster, eigenaar, eigenaren,
Natuurlijk verhuurde wij ook de duo fietsen, met 2 trapplaatsen. De jarenlange ervaring had ons geleerd dat een trapfiets voor meerdere personen in ieder geval hufterproef- en makkelijk te trappen moet zijn. In 2003 werd dan ook het idee geboren om een nieuwe trapkar te ontwikkelen waarmee we in 2005 onder de naam Quattrocycle op de markt kwamen. Deze fiets was goed, maar technisch te ingewikkeld. Dit was ook het moment dat niet alleen de toeristische sector ons wist te vinden, maar ook de zorgsector. In 2018 hebben wij onder de naam Quattrocycle een fiets ontwikkeld met elektrische trapondersteuning die zowel voor de recreatie-als voor de zorgsector geschikt is. Maar ook de Quattrocycle Piet Plezier Trapkar is met zijn tijd meegegaan en trapt een stuk lichter, dan de bekende oude modellen. Overigens zijn ook deze fietsen te bestellen met trapondersteuning.

Wist u dat wij op uw verzoek en wanneer het u uitkomt, de verschillende modellen bij u gratis komen demonstreren. Zowel voor recreatie als zorgsector!

Toin Verhoeven

Missie

Wij zijn er voor mensen die graag samen willen fietsen op één fiets. Door onze kwaliteitsproducten ga je veilig de weg op. Gezelligheid staat hier voorop.

Visie

Wij houden ons vooral bezig met de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze klanten hebben daarom geen omkijken naar onze producten

Kernwaarden