Vierfiets

Bij ons beter bekend als de Quattrocycle. Onze Vierfiets is een geavanceerde versie van de ouderwetse trapkar waar je met vier mensen op pad kunt.

Uitermate geschikt

Veelzijdigheid is waar onze Vierfiets in uitblinkt. Momenteel vindt hij zijn weg in de recreatiesector en rijden er al een aantal van onze Vierfietsen rond in de zorg. Door deze veelzijdigheid is de Vierfiets ook zo razend populair. Een fotozoektocht met de kinderen maken door een bosachtig gebied of door de mooie binnenstad van een plaats in de buurt? Geen enkel probleem voor onze Vierfiets. Eropuit met cliënten en hier een veilige tocht mee maken op een constante snelheid? De Vierfiets is te gebruiken zoals u wenst.

Kwalitatief uitstekend

Naast de veelzijdigheid in gebruik zijn er nog een aantal punten waarom een Quattrocycle Vierfiets de juiste keuze kan zijn voor uw bedrijf of instelling. Een van onze hoofddoelen is het waarborgen van de veiligheid van onze klanten zodat deze alleen nog maar hoeven te genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze Vierfietsen uitsluitend in Europese landen met de hand worden gemaakt. Zo kunnen wij niet alleen de kwaliteit van de Vierfiets goed waarborgen, maar zijn wij ook in staat om snel te schakelen met onze leveranciers.

Licht trappen

Een ander handig aspect van onze Vierfiets is dat hij de mogelijkheid heeft tot elektrische trapondersteuning. Met de hulp van een batterij die achterin gemonteerd zit is hij in staat om voor 20-25 km ondersteuning te bieden aan de Vierfiets. Licht trappen is hiervan de uitkomst en zo heeft u meer oog voor de omgeving en de mensen om u heen. Dus ook uitermate geschikt voor de zorgsector.

Slimme investering

Naast een unieke recreatievoorziening is onze vierfiets ook nog eens een slimme investering. Door slim te verhuren in de recreatiesector heeft u de aanschafwaarde er al na 2 seizoenen uit! Dit in combinatie met de oerdegelijke materialen waarmee de fietsen zijn gemaakt laat zien dat de fietsen makkelijk 15-20 jaar mee kunnen gaan!

Voor de technische gegevens van onze producten download de Brochure!