Wat u verder nog moet weten:

Onze Quattrocycle “Piet Plezier” trapkarren worden speciaal naar uw wensen voor u gemaakt.

– U heeft de keuze voor achterbankjes in de  face to face positie.
– U heeft de keuze voor kinderzitjes aan de voorzijde.
– De kleuren van de Quattrocycle” Piet Plezier” trapkarren mag u zelf samenstellen
– Wij kunnen op uw verzoek met een demonstratie model bij u komen wanneer u het schikt.
– Natuurlijk bent u ook bij ons van harte welkom, maak hiervoor een afspraak via info@quattrocycle.nl
– Voor de Quattrocycle “Piet Plezier” trapkarren geldt een levertijd van 3 tot 4 maanden.
– Een prijslijst kunt u aanvragen bij info@quattrocycle.nl Wij mailen die per omgaande naar u toe.

Wie zijn onze klanten?

Campings en horeca gelegenheden die vooral in het buiten gebied liggen, zodat de gasten met een routebeschrijving een mooie tocht kunnen maken. Dat kan ook een puzzelrit zijn en/of een fotozoektocht. Met de Quattrocycle “Piet Plezier” kar een leuk arrangement in combinatie met andere activiteiten, zodat er veel gebruik wordt gemaakt van de Quattrocycle “Piet Plezier” en u uw investering snel terug heeft verdiend. Wilt u een Quattrocycle verkooplocatie worden? Stuur ons een e-mail en we bespreken samen de mogelijkheden!

In de Zorgsector is de Quattrocycle erg populair! Dit natuurlijk omdat slechts 1 begeleider met meerdere clienten kan fietsen. De elektrische trapondersteuning maakt dit natuurlijk vooral mogelijk maar ook de voetenbakjes en de gordeltjes die wij kunnen monteren maken het fietsen voor de begeleider een stuk makkelijker! Op het ogenblik zijn wij het model aan het aanpassen en binnen nu en afzienbare tijd kunnen wij deze aan u presenteren.

De Buitenschoolse Opvang, kort gezegd de BSO is ook een van onze klanten. Vergeet niet dat kinderen vanaf 5 jaar al bij de trappers kunnen. De fietsen worden vaak gebruikt om er lekker op uit te trekken. Dit gaat vaak gepaard met de aanhangwagen met zitplaatsen welke wij ook aanbieden. Hierdoor worden natuurlijk extra zitplaatsen gecreëerd en/of dit biedt ruimte voor de overheerlijke picknickmand!

Wat zijn onze producten?

Quattrocycle “Piet Plezier” 2 of 4 of 6 trapplaatsen met of zonder zitbankjes achter en voor

Quattrocycle. Deze is altijd met trapondersteuning. Deze sportieve en veilige fiets is verkrijgbaar met 2 of 4 trapplaatsen.

Quattrocycle ‘Aanhangwagens’ hebben we in verschillende varianten. Wij bieden deze aan met trapplaatsen om het aantal trappende personen uit te breiden maar ook zijn er aanhangwagens met zitplaatsen  tot 8 personen beschikbaar. Ook kan laatstgenoemde aanhangwagen gebruikt worden voor bagage!

Quattrocycle “StepAway of ook wel Swingtrike” genoemd voor 1 persoon en in de aanbieding (zie nieuws).

Betalingsvoorwaarden:

50 % van het totaalbedrag bij opdracht.
De resterende 50 % 3 dagen voor levering.

Transportkosten:

€ 0,50 per kilometer gemeten vanaf Oisterwijk, Noord-Brabant, Nederland

Spuiterij: